Missing DLL Files

Support forums for the Habitat Automate plugin
Post Reply
tankbob
Posts: 4
Joined: Wed Jun 10, 2020 8:53 am

Missing DLL Files

Post by tankbob »

Every time I opening Habitat from tools I get the following message

Missing DLL Files error on download -> An exception occurred during a WebClient request.

It's happened on both my laptop and desktop. When I ran Automated Elevated on the the laptop, the error didn't occur. I've not done this on my desktop yet in case you want to debug this.

My suspicion is that the download is trying to grab to privileged folder and so needs elevation. I'm not even sure if the error is automate or Habitat.

User avatar
Cubert
Posts: 1522
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Missing DLL Files

Post by Cubert »

This is accurate,

Its trying to install Google API files to your local LT client install folder.

It should work as a user but some times you need to run once as administrator to get it to push files.

tankbob
Posts: 4
Joined: Wed Jun 10, 2020 8:53 am

Re: Missing DLL Files

Post by tankbob »

Is there anyway you are able to detect this failure and maybe launch and external copy process that triggers elevation?

User avatar
Cubert
Posts: 1522
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Missing DLL Files

Post by Cubert »

tankbob wrote:
Sat Jun 13, 2020 1:29 pm
Is there anyway you are able to detect this failure and maybe launch and external copy process that triggers elevation?
I sure we could so I will add that to the feature requests list.

Post Reply