Get The Scoop On What's New
Want to know what Plugins4Automate is doing for ConnectWise Automate? Come check out our blog and find out about new products and updates that we are working on! https://www.plugins4labtech.com/blogs/blog

Not running updates, nor installations

Support and questions for using and managing Chocolatey NuGet inside of Labtech
Post Reply
UJ_novaram
Posts: 1
Joined: Mon Apr 15, 2019 2:16 pm

Not running updates, nor installations

Post by UJ_novaram » Thu May 16, 2019 9:19 am

Hi there,

Running version 3.0.0.16 of Chocolatey for Automate.
We installed it in April 2019, and it worked like a charm, now nothing is happening, packages are not installed, nor updated.
There is no commands nor scripts running when we try to force install and updates through the plugin

We can run choco commands from command prompt successfully..

Please help.

User avatar
Cubert
Posts: 1201
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Not running updates, nor installations

Post by Cubert » Thu May 16, 2019 3:17 pm

Verify that it see you as licensed.

We had an issue with several accounts that purchased C4A that the monthly subscriptions failed to be created so after the first month it expires...


If this is the case, The only way to resolve is to re purchase the plugin again. this will now create the correct monthly subscriptions and you will be active. You do not need to download or reinstall the plugin.


If this is not the issue, send us the logs to the plugin located on the Automate server in the LTlogs directory for this plugin. The logfile will have plugin name in the file name.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest