Get The Scoop On What's New
Want to know what Plugins4Automate is doing for ConnectWise Automate? Come check out our blog and find out about new products and updates that we are working on! https://www.plugins4labtech.com/blogs/blog

Failed to create temporary file

This plugin monitors local admin group for changes and alerts admins when changes have been made.
Post Reply
schester
Posts: 4
Joined: Wed Jul 26, 2017 6:42 pm

Failed to create temporary file

Post by schester » Thu Aug 16, 2018 8:10 pm

I just saw the update to 10.0.0.94, so maybe that will resolve this issue, but we are seeing on some/many computers the following error each time admon runs. We are seeing this with 1.0.0.88.

We are seeing this error on a number of computers with larger numbers of failed commands:
Failed to create temporary file. Username: --domain--\LabTech. Profile folder not found. Validate user has previously logged into the system.
As we use a specific account for CWA, the user account generally has not logged into the computer and a profile does not exist. Our general practice would be to set the account so it can't login interactively as well, but I believe that was disabled in testing for this issue.

Do we need to go to EACH computer and login so a profile exists or create a folder for admon to write to?

User avatar
Cubert
Posts: 1315
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Failed to create temporary file

Post by Cubert » Mon Aug 20, 2018 3:13 pm

The script pushes down a Powershell file to run that pulls the administrators of the local group. If script can not write a file to the system then this will fail .

schester
Posts: 4
Joined: Wed Jul 26, 2017 6:42 pm

Re: Failed to create temporary file

Post by schester » Thu Aug 30, 2018 4:26 pm

Do you feel that just making a folder C:\users\labtech is sufficient or do we actually need to login as this user on each computer?

User avatar
Cubert
Posts: 1315
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Failed to create temporary file

Post by Cubert » Thu Aug 30, 2018 7:21 pm

We use a basic script that calls a powershell script and based on the return we place that into SQL.
If you have issues running this then it sounds like the script engine for LabTech is not letting you execute the POSH function correctly. Might inquire to CW support on why POSH functions in script engine fail with that error? They may have a quick fix.
Capture.PNG
Capture.PNG (25.54 KiB) Viewed 3185 times

User avatar
Cubert
Posts: 1315
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: Failed to create temporary file

Post by Cubert » Thu Aug 30, 2018 7:22 pm

Might also be that we run as the admin user for the domain.. Do you have the domain admin account setup in LabTech for this client?

See the "Run as Admin" in the function?

manny0ne
Posts: 1
Joined: Wed Dec 04, 2019 3:30 pm

Re: Failed to create temporary file

Post by manny0ne » Wed Dec 04, 2019 7:24 pm

Good Afternoon All!

By any chance was a solution ever figured out for this issue? I'm on the latest version of the admon plugin / CW Automate and this is happening to me as well. I have a client with about 530 machines and about half of the machines are checking into admon.

I've attached the output from a computer the script failed to run on. We definitely have the domain admin account setup in labtech for the client. Any help would be greatly appreciated!

2019-12-04_14-18-13.png
2019-12-04_14-18-13.png (29.81 KiB) Viewed 395 times

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests