VB error

Post Reply
benf
Posts: 17
Joined: Fri Jan 08, 2016 12:29 pm

VB error

Post by benf »

I had this problem before and it went away and now its back.

We are LT12p6 . we had some issues with plugins after the update so i had to disable almost all addons. I put them back in once we fixed the issue , but once I put the announce maintenance back i keep getting an error in the vb script on every desktop and server.

I look and the file is there it just says x=msgbox and then the message we have on there.

Should I script maybe deleting and re-copying the vb file??

User avatar
Cubert
Posts: 1522
Joined: Tue Dec 29, 2015 7:57 pm
Contact:

Re: VB error

Post by Cubert »

yes, also look at the text in the message for a quote or something that would cause the VB script which is just a messagebox show command to fail to open message box. Typically it's something in the actual message.

benf
Posts: 17
Joined: Fri Jan 08, 2016 12:29 pm

Re: VB error

Post by benf »

Thanks thats what it was, I was trying to get a structured message and I had two enters for a seperate line and thats what caused it.

Post Reply